Skip to content

Ajándékozz mesét karácsonyra a gyermekvédelemben élőknek!

Leírás

A gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek állatvédelmi szemléletformálása, valamint felelős állattartással kapcsolatos ismereteinek szélesítése a célja annak az együttműködési megállapodásnak, amelyet Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora, Ovádi Péter, az Agrárminisztérium Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztosa és Czibik Norbert András, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója írt alá az Állatorvostudományi Egyetemen 2021 novemberben. Az együttműködés kimondja, hogy az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi-, Elemző- és Módszertani Központja, és a hozzá kapcsolódó, hallgatókból álló szerkesztőség, az Állatvédelem gyerekeknek csapata vállalja, hogy a mindenkori járványhelyzet függvényében állatvédelemről szóló személyes előadásokkal, illetve gyerekeknek szóló foglalkoztatókkal, információs anyagokkal látja el a gyermekvédelemben élő gyerekeket, és közreműködik abban, hogy állatokkal kapcsolatos élményeket szerezhessenek.

 

Most itt a lehetőség, hogy megajándékozd a gyermekvédelemben élőket egy mesével! Nincs más dolgod, mint elővenni egy állatokról szóló mesét, és felolvasni azt egy kamera előtt. Ha készen vagy, küldd el nekünk. A videó egy privát YouTube csatornára kerül fel, amit eljuttatunk a gyermekvédelemben élőknek.

 

Technikai paraméterek:

  • A videó legalább 5 perc hosszúságú legyen.
  • A videó fekvő formátumban készüljön, és lehetőleg Full HD (1920 x 1280 pixel) vagy HD (1280 x 720 pixel) felbontású legyen.
  • Az elkészült videót a jobb oldalon található “Jelentkezés” gombra kattintva tudod beküldeni. Kérjük, hogy a file-t előtte töltsd fel Google Drive-ra.

 

 

Állapot és jelentkezés

Lejárt határidő

A jelentkezés az alábbi projektre már lejárt

Fontos időpontok

Beküldési határidő:
2022. dec. 21. 20:00

Kapcsolódó tartalmak