Skip to content

Állatvédelmi Alkotói Pályázat

Leírás

Az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi-, Elemző és Módszertani Központja szakmai támogatásával működő Állatvédelem gyerekeknek csapata Állatvédelmi Alkotói Pályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyermekek számára.

 

Cél: A pályázók munkájukon keresztül mutassák be, hogy számukra mit jelent az állatvédelem, a felelős állattartás és az állatok szeretete.

 

Kik pályázhatnak?

Pályázhat minden magyar állampolgár, aki 7. életévét már betöltötte, de még nem múlt el 18 éves.

 

Milyen művel lehet pályázni?

 • önálló, magyar nyelvű mese, mesés történet, vers,
 • állatvédelemhez, felelős állattartáshoz vagy az állatok szeretetéhez köthető témájú,
 • kötetlen terjedelmű,
 • mellékletként csatolható rajz vagy illusztráció,
 • .doc vagy .docx formátumú.

 

A pályaművek beérkezésének határideje: 2023. április 30.

Az alkotásokat kizárólag elektronikus úton lehet megküldeni az allatvedelemgyerekeknek@gmail.com e-mail címre. A dokumentum elnevezése az alábbi legyen: Alkotás címe_Pályázó neve_Pályázó életkora.docx.

Az alkotás mellé a gyermek törvényes képviselője köteles kitölteni a pályázati adatlapot, ahol megadja a versenyen induló, alkotást készítő gyermek nevét, életkorát, a tanintézmény nevét és címét, az alkotás dátumát, törvényes képviselőjének nevét, e-mail címét és telefonszámát. A megadott adatokat aláírással igazolni szükséges. A dokumentumot szkennelt formában kell csatolni.

A pályázaton minden gyermek csak EGY pályaművel indulhat.

 

Az alkotások témája az alábbi lehet:

 • állatvédelem,
 • felelős állattartás
 • állatszeretet.

 

Jutalmak:

Minden feltételnek megfelelő pályázó: oklevél, megjelenési lehetőség kiadványban

A 3 legtöbb pályaművet beküldő oktatási intézmény: állatokhoz kapcsolódó élményprogram

 

Fontos dátumok:

Beküldési határidő: 2023. április 30.

Zsűrizés: 2023. május

Eredményhirdetés: 2023. június

Pályázatkiírás és szabályzat

Szabályzat

 1. Szervező

Állatvédelem gyerekeknek

allatvedelemgyerekeknek@gmail.com

www.allatvedelemgyerekeknek.hu

 1. Kik vehetnek részt a pályázaton?
 • A plakátpályázaton részt vehet minden magyar 7 -18 év közötti állampolgár.
 • A pályázaton az Állatvédelem gyerekeknek közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
 • Amennyiben a Pályázó és törvényes képviselője a szabályzatot nem fogadja el vagy annak bármely pontját nem tartja be, úgy a pályázatból kizárásra kerül.
 1. Elfogadható pályaművek feltételei

A pályamű önálló, magyar nyelvű alkotás, melynek témája az állatvédelemhez vagy a felelős állattartáshoz köthető. Az alkotás lehet mese, mesés történet vagy vers. A terjedelem kötetlen, mellékletként csatolható rajz vagy illusztráció. A pályaművet .doc vagy .docx formátumban fogadjuk el. A dokumentum elnevezése az alábbi legyen: Alkotás címe_Pályázó neve_Pályázó életkora.docx. Az alkotásokat kizárólag elektronikus úton lehet megküldeni az allatvedelemgyerekeknek@gmail.com e-mail címre. A pályázaton minden gyermek csak egy pályaművel indulhat.

Az alkotás mellé a gyermek törvényes képviselője köteles kitölteni a pályázati adatlapot, ahol megadja a versenyen induló, alkotást készítő gyermek nevét, életkorát, a tanintézmény nevét és címét, az alkotás dátumát, törvényes képviselőjének nevét, e-mail címét és telefonszámát. A megadott adatokat aláírással igazolni szükséges. A dokumentumot szkennelt formában kell csatolni.

 1. A pályázat időtartama

A pályázat 2023. április 1-től érhető el, a beküldési határidő 2023. április 30.

 1. A pályázat menete

A pályaműveket 2023. április 30-ig fogadja a Szervező. A beküldési határidő lezárása után a zsűri értékeli a beérkezett alkotásokat.

 1. Eredményhirdetés, nyertesek száma

Az eredményhirdetés időpontja 2023. június. A feltételeknek megfelelő pályázó nyereményben részesül, továbbá 3 oktatási intézmény kerül díjazásra.

 1. Nyeremények, nyertesek kiértesítése

Nyeremények: Minden, a feltételeknek megfelelő pályázó oklevelet kap és megjelenési lehetőséget egy online kiadványban. A 3 legtöbb pályaművet benyújtó oktatási intézmény állatokhoz kapcsolódó élményprogramban részesül. A nyeremény készpénzre nem váltható át, másra nem átruházható. A nyereményeket az Állatvédelem gyerekeknek csapata online vagy személyes úton juttatja el a nyerteseknek.

A nyerteseket a megadott elérhetőségeken keressük fel.

 1. A beérkezett plakátok felhasználása

A pályázat beküldésével a Pályázó és törvényes képviselője beleegyezik, hogy a Pályázó által írt pályaművet a Szervező bármikor  felhasználhatja online felületein és nyomtatott formában. A megjelenésért a Pályázó nem kér ellenszolgáltatást. A Szervező köteles megjelentetni a pályamű szerzőjét.

 1. Adatkezelés és adatvédelem

A pályázatban való részvétel önkéntes.

A pályázat szervezésének esetében az adatok kezelésének célja a pályázat nyertes személyének megállapítása, értesítése illetve a nyeremény kézbesítése (átadása). Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

A személyes adatok kezelésének időtartama: a nyeremények átadásáig.

A pályamű beküldésével a törvényes képviselő hozzájárul, hogy az alkotások a pályázó gyermek nevével és életkorával kerülnek megosztásra online és nyomtatott formában.

 1. Kizárás

A pályázatból kizárásra kerül minden olyan játékos, aki nem tartja be a Plakátpályázat Szabályzatát és az adott bejegyzésben feltüntetett szabályokat.

 1. Egyéb

A Facebook a pályázatot semmilyen formában nem támogatja.

A Szervezők fenntartják a jogot a szabályok megváltoztatására.

Nyeremények

Helyezettek

Állapot és jelentkezés

Lejárt határidő

A jelentkezés az alábbi projektre már lejárt

Fontos időpontok

Beküldési határidő:
2023. ápr. 30. 23:59

Elérhető fájlok

Pályázati adatlap

Kapcsolódó tartalmak