Skip to content

Állatbarát Általános Iskola – Mezőkovácsházi Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Mit jelent az intézmény számára az Állatbarát cím?

Iskolánk, a Mezőkovácsházi Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium mindig is lényegesnek tartotta a természetvédelem fontosságát hangsúlyozni a diákok számára. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az állatvédelmet. Szeretnénk továbbra is az állatok szeretetére és tiszteletére tanítani, nevelni diákjainkat. Így nagyon örülünk az elnyert állatbarát iskola címnek.

A pályázat kapcsán összegyűjtöttük mindazokat az eseményeket és programokat, melyekkel igyekszünk felhívni a diákjaink figyelmét az állatvédelem jelentőségére. A cím elnyerésével tudatosul bennünk mindaz, amit eddigi munkánk és jövőbeni feladataink, programjaink során tehettünk, tehetünk az állatok védelméért.

Szeretnénk a továbbiakban még több olyan programot és rendezvényt megvalósítani, támogatni, melyekkel közelebb kerülhetnek tanítványaink az állatvédelemhez. Szeretnénk állatvédelemmel kapcsolatos tábort szervezni, illetve tanulási nehézséggel küzdő tanulók esetében állatterápia megvalósításában is gondolkodunk, a következő tanévben.

Havancsák Piroska – intézményvezető, Acsai Éva

Megosztás

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó tartalmak

Hasonló tartalmak