Skip to content

Állatbarát Óvoda – Bocskaikerti Napsugár Óvoda

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Bocskaikert egyetlen óvodájaként elnyertük az „Állatbarát Óvoda” címet. Örülünk, hogy mindennapi munkánk ezúton is elismerésre került. A továbbiakban is törekszünk megtartani ezt a megtisztelő díjat.  Hisszük, hogy az állatvédelem fontos alappillére az állatokhoz fűződő pozitív viszony formálása, az óvodás korú gyermekek állatok védelmére, szeretetére nevelése.

Állatbarát Óvoda cím elnyerésével kiemelt hangsúlyt kap az állatok világának megismerése, az állatok hasznosságának tudatosítása, az állatok gondozása. Célunk, hogy minden lehetséges alkalmat megragadjunk arra, hogy az állatvédelemmel kapcsolatos ismereteket változatos tevékenységeken keresztül mutassuk be a jövő generációjának. Minél hamarabb elkezdünk e témával foglalkozni, annál biztosabb alapokat rakunk le.

A következő nevelési évben is szeretnénk újra pályázni erre a címre. Addig is a mindennapok részeként a gyermekekkel együtt tudatosan végezzük az állatok védelmével, gondozásával kapcsolatos feladatainkat, ezzel kapcsolatos tevékenységeinek, programjaink körét szeretnénk bővíteni, színesebbé tenni. Feladatunk az állatok védelmének hosszú távú biztosítása és megerősítése.

Gábor Sándorné, intézményvezető

Megosztás

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó tartalmak

Hasonló tartalmak