Vadállatok gyerekszemmel: előadás az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon

Nagyszerű lehetőségben volt részünk október 4-én, az Állatok világnapján. 🐾

Az Agrárminisztérium meghívására előadhattunk az Egy a Természettel 2021 – One With Nature 2021 Vadászati és Természeti Világkiállításon, melynek célja az volt, hogy közelebb hozzuk a vadállatokat és természetet a gyermekekhez.

Az előadók: Koska Hedvig, az Állatvédelem gyerekeknek főszerkesztője, Takács-Gubicza Melinda, a veszprémi Egry úti Körzeti Óvoda óvodapedagógusa, Dr. Tóth Szabina, vadállatmentő állatorvos, és Benke-Bercsényi Kinga, az “Egy természetjáró lány naplója” blog vezetője.

 

 

Az előadás visszanézhető itt: https://www.youtube.com/watch?v=Y-rj_D0V6pY&t=

Október 10-ig találkozhattok az Állatvédelem gyerekeknek csapatával az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon

Október 10-ig minden hétvégén találkozhattok velünk az Egy a Természettel 2021 – One With Nature 2021 Vadászati és Természeti Világkiállításon. Az A pavilonban találtok meg minket az Állatorvostudományi Egyetem standján. Egy külön projekttel készültünk nektek: “Vadállatok gyerekszemmel”. Célunk, hogy minden gyermekhez közelebb hozzuk a természetet és a vadállatokat interaktív játékok segítségével. Ugye, Te is meglátogatsz minket?