Skip to content

Adventi Játék

December 1-től mesékkel és játékokkal készülünk Nektek minden nap az Adventi időszakban. Ha szeretnétek játszani értékes nyereményekért, akkor nincs más teendőtök, mint kommentelni a bejegyzésekhez. A kommentben mutasd meg, hogy Ti hogy használtátok fel a mesét és a játékot. 

December 24-ig minden vasárnap kisorsolunk egy bögrét azok között, akik az adott héten legalább kettő bejegyzéshez hozzászóltak.

December 25-én azok közül sorsolunk egy főt, akik minden héten legalább kettő bejegyzéshez hozzászóltak december 1-től. A nyertes örökbe fogadhat egy általa választott állatot a Veszprémi Állatkertből.

Játékra fel!

 

Szabályzat:

1. Szervező

Állatvédelem Gyerekeknek

www.allatvedelemgyerekeknek.hu

allatvedelemgyerekeknek@gmail.com

 

2. Kik vehetnek részt az Adventi játékban?

  • A játékban részt vehet minden magyar állampolgár.
  • A játékban az Állatvédelem gyerekeknek szerkesztőbizottsága és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt.
  • Amennyiben a Játékos a játékszabályzatot nem fogadja el vagy annak bármely pontját nem tartja be, úgy a játékból kizárásra kerül.

 

3. A játék időtartama

A játék 2021. december 1-től érhető el és 2021. december 24-ig tart.

 

4.  A játék menete, feltételek

A játékban résztvevő bejegyzések 2021. december 1. és 24. között kerülnek ki a közösségi oldalra. (www.facebook.com/allatvedelemgyerekeknek) A Játékos feladata, hogy a bejegyzéseknél komment formájában megmutassa, hogy hogyan használta fel az adott mesét vagy játékot. A heti nyereményjátékban az a Játékos vehet részt, aki az adott héten legalább kettő bejegyzéshez (hétfőtől vasárnapig) hozzászólt az #adventijáték keretein belül A főnyereményért az a Játékos versenghet, aki a 2021. december 1. és 24. között közzétett #adventijáték bejegyzéseknél legalább heti 2 bejegyzéshez hozzászólt.

 

5. Eredményhirdetés, nyertesek száma

Az eredményhirdetés időpontjai: 2021. december 5., 2021. december 12., 2021. december 19., 2021. december 24.

A heti nyertesek száma összesen 4 fő, a főnyereményt 1 fő viheti haza.

 

6. Nyeremények, nyertesek kiértesítése

Nyeremények: A heti nyereményjáték nyereménye 1-1 Állatvédelem gyerekeknek bögre. A főnyeremény a nyertes által választott állat örökbefogadása a Veszprémi Állatkertből.

A nyertest a közösségi oldalon tesszük közzé (www.facebook.com/allatvedelemgyerekeknek), ezután a nyertesnek kell felvennie a kapcsolatot privát üzenetben az Állatvédelem gyerekeknek csapatával a közösségi oldalon privát üzenetben (www.facebook.com/allatvedelemgyerekeknek) vagy e-mail útján (hedvig.koska@allatvedelemgyerekeknek.hu)

 

7. Adatkezelés és adatvédelem

Amennyiben a Vállalkozás ajándéksorsolást szervez (1991. évi XXXIV. törvény 23.§), az érintett természetes személyek hozzájárulása alapján kezelheti az érintett természetes személy nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét valamint online azonosítóját (ha van). A játékban való részvétel önkéntes.  

A nyereményjáték szervezésének esetében az adatok kezelésének célja a nyereményjáték nyertes személyének megállapítása, értesítése illetve a nyeremény kézbesítése (átadása). Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

A személyes adatok kezelésének időtartama: a nyeremények átadásáig. 

 

8. Egyéb

A Facebook a pályázatot semmilyen formában nem támogatja.

A Szervezők fenntartják a jogot a szabályok megváltoztatására.

Megosztás

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó tartalmak

Hasonló tartalmak