Skip to content

Gazdijogsi képzés

Kedves Szülők és Pedagógusok!
 

November 12-én és 13-án részt vettünk az Állatorvostudományi Egyetemen megtartott GazdiJogsi képzésen. A két napos képzés során összesen 8 nagy téma került terítékre, melyekről előadások keretében az adott területen jártas szakemberek osztották meg ismereteiket.

 

A 8 nagy téma az alábbi: A kutyaválasztás szempontjai, Anatómiai és élettani alapismeretek, A kutya táplálása, A kutya viselkedése és nevelése, A kutya viselkedési problémái, Egészségügyi alapismeretek, A kutyatartás szabályai, jogi ismeretek, Kihez fordulhatunk? Hatóságok.

 

Mit is takarnak ezek a tárgykörök valójában? Két szóban összefoglalva: ismereteket és válaszokat.

 

Minél több tudásunk van egy témával kapcsolatban, annál több kérdés merül fel bennünk. A felmerülő kérdésekre pedig az előadók készségesen válaszoltak, sőt az előadás után is rendelkezésre álltak.

 

Számos olyan része volt az előadáscsomagnak, melyek mind gyakorló, mind pedig leendő kutyatulajdonosként is érdekesnek bizonyultak. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Milyen szempontokat érdemes mérlegelni mielőtt kutyatartókká válunk? Mi a különbség a tenyésztők és szaporítók között? Milyen a kutyán észrevehető tünetek esetén kell állatorvoshoz fordulnunk? Mely korban szerzett tapasztalataik lesznek a kutya egész életében meghatározóak? Mi az a pica? Mit is rögzít az állatvédelmi törvény, illetve az állatvédelemmel kapcsolatos további kormányrendeletek? Mi az 5 állati szabadságjog?

 

A képzés jelenléti és online formában is elvégezhető. Ami a legjobb benne, hogy a megszerzett hiteles tudás továbbadható gyermekeinknek. 😊

 

A gazdijogsi.hu weboldalon sikeresen teljesített tudáspróba esetén névre szóló oklevelet kap mindenki.

 

Mi nagyon informatívnak és érdekesnek találtuk a képzést, és reméljük, hogy ezzel a rövid és nagyon tömör beszámolóval többek számára sikerült kedvet csinálnunk hozzá.

 

‼️A folyamatos érdeklődésre való tekintettel lehetővé tették, hogy 2021. december 7-én és 8-án tartandó, idei utolsó Gazdijogsi jelenléti képzésre ÚJABB 50 FŐ JELENTKEZHESSEN‼️

 

A részvétel továbbra is ingyenes, regisztrálni hétköznap 8 és 16 óra között lehetséges, a következő linken: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cI-IPWq9kUSJE9qdG6_HR6U2mupHfSZPuW1DaX-WBj9UN0tXWFNQQzhYWEg5Wk0zM1BKNVVLVDRaSy4u&fbclid=IwAR10eRfHN7TmjkDNreOSmK5k_v4t0bxEWLs-g-YIjEYa-Z3iTQXgNb9yyNo

Fontos, hogy részt venni védettségi igazolvánnyal vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló mobil applikációval lehetséges. Az Állatorvostudományi Egyetem zárt tereiben a maszk használata kötelező.

Megosztás

Facebook
Twitter
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó tartalmak

Hasonló tartalmak